Головна  →  Новини  →  17 серпня 2018

Як проходитиме святкування Дня незалежності в Печерському районі столиці

З нагоди відзначення 27-річниці незалежності України 24 серпня о 12:00 на Печерську вздовж вулиці Івана Мазепи (від м. Арсенальна до готелю «Салют») відбудеться низка святкових заходів під лозунгом «Багатонаціональна, дружня та єдина Україна».

Ключовою подією заходу стане презентація українським скульптором, керівником творчого об’єднання «Золоті ворота» Ігорем Гречаником авторської роботи «Молитва за Україну».

Матеріал скульптури – бронза, висота 2, 5 метри.

Символічна назва композиції, в основі якої є образ Скорботної матері спонукає до глобальних роздумів та закликає до єдності нації.

 

 

Також в рамках одноденного свята відбудеться гала-концерт за участю відомих українських виконавців, молодих талантів, інструментальних та хореографічних колективів.

Серед зіркових гостей – шоумен Андрій Джеджула,  переможець телевізійного конкурсу «Голос країни» Антон Копитін та інші. 

 

 

Для дітей та молоді, передбачено безліч розважальних та пізнавальних локацій, зокрема, проведення різноманітних творчих та спортивних майстер класів.

На юних гостей свята чекатиме: «Дитячий боді-арт», майстер-класи із виготовлення сувенірів, сучасне п’ятиборство, навчання художньої майстерності тощо.

 

Так, освітянська молодь Печерського району встановить новий рекорд України – найбільша кількість дитячих малюнків на тему «Незалежна Україна». Кожна дитина зможе долучитися до встановлення національно рекорду, адже всі малюнки, що створяться під час проведення майстер класів, будуть розміщені на локації зі встановлення рекорду України.

 

 

А ще, на юних відвідувачів, від Національного Автодилера «Богдан-Авто Холдинг» очікуватиме захоплююча аерографія – малювання аерозольною фарбою на автомобілях.

 

 

 

 

Також діятиме соціальна акція від громадської організації «Small Heart with Art», під час якої відбуватиметься безкоштовне, анонімне експрес тестування на виявлення ВІЛ/СНІД 
спільно з громадською організацією "Клуб "Еней" та Альянс громадського здоров'я".
На учасників акції чекатиме приємний сюрприз від організаторів.
 

 

 

В розважальній зоні, гостям свята буде запропоновано безліч локацій, серед них: виставка живих скульптур, сучасний поетичний майданчик із м’якими пуфами, виставка книжкової продукції від видавництва «Ранок» та ярмарка хенд-мейду, демонстрація різновидів технічних спецзасобів від комунальних підприємств Печерського району та презентація військової техніки від Національної Гвардії України.

А ще, локації від Національної спілки художників України, Київського коледжу легкої промисловості, Печерської  районної організації «Товариство Червоного Хреста України в м. Києві», від Державного музею іграшок та інститутів громадянського суспільства.

 

 

 

Відбудуться видовищні показові виступи з козацького бойового мистецтва від громадської організації «Росичі».

 

 

Презентуватиме сучасні міжнародні тенденції у сфері технологій та розважатиме гостей свята всеукраїнська мережа магазинів «Цитрус», яка пропонує відвідувачам локації інтерактивні майстер-класи з водіння електротранспортом: електросамокатами, гіробордами, моно колесами та гіроскутером.
Для дітей буде можливість пройти навчання  із безпечного катання спільно з інструктором.  
Крім того, на гостей локації очікує розважальна програма, діджей та ведучий.

 

Протягом всього святкового заходу діятиме фестиваль вуличної їжі, де всі охочі матимуть змогу поласувати смаколиками традиційної кухні народів світу.
На фестивалі будуть представлені страви всіх національностей, представники яких проживають на території України.

 

Також у даній локації братиме участь громадська організація «Ветерано Сервіс», що опікується учасниками та ветеранами АТО.

Наприкінці свята гостей дивуватиме перформанс у жанрі фаєр-шоу.

Запрошуємо до святкувань  в  центральному Печерському районі!


Перейти до спискуВерсiя для друку