Головна  →  Новини  →  7 серпня 2018

Сергій Мартинчук підписав Меморандум з Громадською організацією «ЛІРОС»

Сергій Мартинчук підписав Меморандум з Громадською організацією «ЛІРОС»

7 серпня 2018 року між Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією та громадською організацією «ЛІРОС» Ліга інвалідів – реабілітаційно-оздоровча спілка, підписано Меморандум про партнерство та співробітництво. Фотозвіт

Свої підписи у документі поставили голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук та голова ГО «ЛІРОС» Ліга інвалідів – реабілітаційно-оздоровчої спілки Світлана Бадера.

«Печерська районна в місті Києві державна адміністрація активно співпрацює з громадськими організаціями, адже діалог влади та суспільства – це запорука успішного розвитку району, та країни в цілому. Спільними зусиллями, враховуючи інтереси печерян, крок за кроком ми реалізовуємо ефективні цільові та соціально важливі програми», -зазначив Сергій Мартинчук.

Метою підписання Меморандуму є втілення ефективних форм співпраці для поглиблення діалогу органів державної влади та громадськості, налагодження стосунків у різних сферах діяльності, зміцнення партнерства між громадськістю та органами державної влади.

Сфери співпраці між Сторонами передбачають:

- Розробка спільних програм і проектів співпраці, направлених на поглиблення участі громадськості у реалізації державної та регіональної політики.

- Розробка та втілення в межах повноважень спільних заходів щодо виконання Національної Стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, затвердженої Указом Президента України №68/2016 від 26 лютого 2016 року.

- Обмін інформацією з питань взаємної зацікавленості тощо.

«Суспільний діалог – взаємна відповідальність кожного громадянина України. В Печерському районі, серед громади, надзвичайно поширена та розвинута політична культура, особливо це проявляється в інтересах печерян до владних інституцій, які забезпечують надійний захист їхніх прав в системі публічного управління», - підкреслив голова райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація є дружньою до громадських організацій та відкрита до спільних проектів.

Нагадаємо, що раніше, Сергій Мартинчук підписав меморандум з Громадською організацією щодо подолання епідемії ВІЛ/СНІД стосовно впровадження заходів для зниження рівня захворюваності і смертності від ВІЛ-інфекції/СНІДу, надання якісних і доступних послуг з профілактики та діагностики ВІЛ-інфекції тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку