Головна  →  Новини  →  27 липня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з нагоди Дня працівника торгівлі!

Привітання голови Печерської районної  в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  з нагоди Дня працівника торгівлі!

Шановні працівники торгівлі!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Всі Ви — від продавця, кухаря, менеджера до генерального директора, керівника великого торгового комплексу, закладу ресторанного господарства – вносите великий вклад у формування економічного потенціалу України.

Торгівля була і є дзеркалом економіки, а тому на вас покладене відповідальне завдання з поліпшення економічного благополуччя кожної родини. Саме від вашого професіоналізму залежить якість обслуговування населення, збільшення продажу товарів вітчизняного виробництва та економічний розвиток нашої держави.

З нагоди професійного свята, бажаю вам міцного здоров'я, добробуту в сім’ях, вдячності від покупців за відмінне обслуговування. Нехай з кожним днем зміцнюється престиж обраної професії, а успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди. Стабільності і впевненості у завтрашньому дні.  

Перейти до спискуВерсiя для друку