Головна  →  Інформація  →  9 липня 2018

Проходження психологічної реабілітації учасниками антитерористичної операції та учасниками Революції Гідності

Керівні документи:

- Постанова Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 497 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».

- Постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».

- Наказ Міністерства соціальної політики України від 22.03.2019 №425 «Про встановлення граничної вартості послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях у 2019 році».

- Наказ Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 №597 «Про затвердження вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації та форми акта наданих послуг із психологічної за рахунок бюджетних коштів».

- Наказ Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 №598 «Примірний договір про надання послуг із психологічної реабілітації».

Необхідні документи (оригінали та копії)

- паспорта громадянина України (1, 2, 11, 12 сторінки);

- довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов’язкових платежів;

- довідки або іншого документа, що підтверджує безпосередню участь
в антитерористичній операції;

- посвідчення учасника бойових дій.

Шановні учасниками Революції Гідності, учасники антитерористичної реабілітації та особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях!

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація пропонує Вам проходження психологічної реабілітації в наступних установах:  

ДП «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторія «Орізонт» (67780, Одеська область, м. Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1-а).

ТОВ «Санаторій «Токарі» (42215, Сумська область, м. Лебедин, с. Токарі, вул. Санаторна, 96).

Медичний центр «Нові Санжари» Національної Гвардії України (39300 Полтавська обл., смт Нові Санжари, пров. Курортний, 44).

ТОВ «Примор’я» на базі санаторія ім. Сергія Лазо (67780, Одеська обл., смт Сергіївка, вул.. Набережна,3).

Для отримання направлення на проходження психологічної реабілітації звертатись до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації в кабінет № 22 (вул. Цитадельна, буд. 4/7).

Години прийому: понеділок, середа, четвер - з 10.00 до 19.00,
(обідня перерва з 14.00 до 14.45), п’ятниця - з 10.00 до 14.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку