Головна  →  Новини  →  22 червня 2018

На навчальній базі Федерації футболу України розпочалися «Футбольні канікули» для юних спортсменів

22 червня на тренувальних полях навчального комплексу Федерації футболу України ім. В. Баннікова відбулось урочисте відкриття спортивної події для дітей та підлітків в рамках програми «Футбольні канікули», що організована Федерацією футболу України. Фотозвіт

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко та голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

«Активізація фізкультурно-оздоровчої діяльності серед молоді важливий аспект сьогодення, адже від цього залежить здоров’я нації. Навчально-тренувальна база Федерації відкриває великі можливості стати справжнім лідером – успішним, та впевненим у собі. Дуже радий, що на сьогоднішній захід завітали відомі футболісти українських спортивних клубів та гравці й тренерський склад ФФУ, які своїм прикладом показали, що справжні спортивні досягнення можливо здобути лише через відповідальне ставлення до справи та наполегливу щоденну працю», - зазначивСергій Мартинчук. 

Після урочистої частини, для дітей був проведений майстер-клас з футбольної техніки колишнім гравцем футбольного клубу «Динамо» та Збірної України – Владиславом Ващуком, який поділився з присутніми секретами спортивного успіху.

Наприкінці тренування всім учасникам футбольної події було вручено пам’ятні подарунки, головний футбольний інвентар – м’яч.

Запрошуємо долучитися до «Футбольних канікул» та відчути себе справжнім спортсменом на професійному полі навчально-тренувального комплексу Федерації футболу України імені Віктора Максимовича Баннікова за адресою: провулок Лабораторний, 7А.

Довідкова інформація:

Участь у тренуваннях можуть брати діти віком від 6 до 15 років (хлопчики та дівчата) за наступним графіком:

Вівторок – четвер з 16:00 до 17:00;

Субота – неділя з 10:00 до 11:00 майстер клас із тренером та футбольна гра.

Для учасників необхідно мати довідку про стан здоров’я та письмовий дозвіл від батьків.

Контактний телефон.: 099 777 82 01

Перейти до спискуВерсiя для друку