Головна  →  Новини  →  20 червня 2018

Анатолій Невмержицький провів засідання конкурсної комісії на право оренди майна територіальної громади

20 червня 2018 року заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький провів засідання постійно діючої конкурсної комісії Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва.

Перелік об’єктів оренди:

1. Нежитлове приміщення напівпідвального поверху площею 9,7 кв. м. на вул. Лютеранській, № 16 для розміщення:

- суб’єкту господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення (приймальний пункт хімчистки та ремонту одягу);

- громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності, терміном на 2 роки 364 дні.

2. Нежитлове приміщення першого поверху площею 14,2 кв. м на вул. Івана Мазепи, № 2 (приміщення КП «ЦПМСД» для розміщення приватного закладу охорони здоров’я (кабінет забору біологічного матеріалу), терміном на 2 роки 364 дні.

На засіданні постійно діючої конкурсної комісії були розглянуті подані претендентами документи для участі у конкурсі та визначені переможці. Загалом, конкурс проведено з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону.

Крім того, на засіданні постійно діючої конкурсної комісії Печерської райдержадміністрації з проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва були розроблені та визначені умови конкурсу на право оренди наступних нежитлових приміщень, а саме: нежитлового приміщення підвального поверху площею 29,4 кв. м. на вул. Бастіонній, № 1/36 для розміщення суб’єкту господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення та нежитлових приміщень першого поверху, площею 86,3 кв. м. на вул. Бастіонній, № 14  для розміщення:

- громадської (благодійної) організації, на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності;

- для розміщення ксерокопіювальної техніки для надання населенню послуг із ксерокопіювання документів.  

Перейти до спискуВерсiя для друку