Головна  →  Новини  →  19 червня 2018

Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО спільно з Сергієм Мартинчуком відвідали підприємство Печерського району

Сьогодні, 19 червня, Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інші захворювання під час участі в антитерористичній операції Вадим Свириденко, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук та  голова наглядової ради «Українського центру реабілітації ветеранів Афганістану» Олександр Морозов відвідали ТОВ «Український центр реабілітації ветеранів Афганістану». Фотозвіт

Під час візиту відбулось знайомство з керівництвом підприємства та огляд зразків продукції, яке воно виготовляє, а також обговорення проблемних питань стосовно виробництва.

Загалом, за 27 років своєї діяльності ТОВ «Український центр реабілітації ветеранів Афганістану» надало кваліфіковану допомогу понад 12 тис. осіб.

Підприємство активно співпрацює з державними структурами (управліннями соціального захисту населення), що дає можливість в повному обсязі, за такої необхідності, забезпечувати протезно-ортопедичними виробами учасників АТО, осіб з інвалідністю афганської війни, дітей з інвалідністю, осіб з інвалідністю Великої Вітчизняної війни та інших.

Наразі планується розширити асортимент виробництва засобів реабілітації із залученням новітніх технологій з розповсюдженням реалізації на держави СНД, а також створити робочі місця на підприємстві для осіб з інвалідністю.

На цей час ТОВ «Український центр реабілітації ветеранів Афганістану» виробляє та забезпечує осіб з інвалідністю наступними протезно-ортопедичними виробами: ортопедичні устілки, протези гомілки, протези стегна (вакуумні та з кріпленням), протези після вичленення тазостегневого та колінного суглобів, протези передпліччя та плеча (механічні, біоелектричні), силіконове протезування стоп, пальців, кисті тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку