Головна  →  Анонси  →  11 червня 2018

13 червня о 10:00 відбудеться круглий стіл «Державна служба в Україні: становлення, розвиток та наближення до європейських стандартів»

13 червня о 10:00 із нагоди 100-річчя запровадження державної служби в Україні відбудеться круглий стіл «Державна служба в Україні: становлення, розвиток та наближення до європейських стандартів».

Участь у заході візьме керівництво Київської міської державної адміністрації, Національного агентства України з питань державної служби, Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України, Національної академії державного управління при Президентові України, представник Кабінету Міністрів України та інші.

Організатор заходу – Київський міський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, сесійна зала.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку