Головна  →  Оголошення  →  31 травня 2018

Громадський бюджет. Запрошення на форуми-практикуми "Громадський бюджет 3. Секрети успіху", круглий стіл "Обмін досвідом"

Печерська райдержадміністрація запрошує всіх бажаючих взяти участь у форумах-практикумах "Громадський бюджет 3. Секрети успіху", що відбудуться 4 червня 12018 року о 16:30 в приміщенні Солом'янської райдержадміністрації.

Цього року багато інновацій в Громадському бюджеті!

Знаєте, скільки необхідно зібрати голосів підтримки, щоб проект опинився серед переможців? Що робити, щоб за 18 днів зібрати необхідну кількість голосів? А чому за 18 днів, а не за місяць? Скільки проектів максимально можна подати цього річ на громадський бюджет? Як швидко пройти експертизу проекту та організувати наймасштабніше залучення прихильників на підтримку Вашого проекту? На ці та багато інших питань ви знайдете відповідь під час форуму-практикуму.

Окремо приділимо увагу подачі проектів напрямків "Культура" і "Спорт", адже минулий рік показав зацікавленість киян у цих напрямках. Розкажемо і про практичні аспекти застосування нового Положення, особливості цьогорічної подачі проектів та інформаційної кампанії громадського бюджету.

До участі у заході запрошуються всі активні кияни, ініціативні команди! Зробимо Київ краще!

Довідково:

Захід проводиться в спільній взаємодії з Департаментом суспільних комунікацій КМДА, робочою групою з інформаційної кампанії, Міською робочою групою з питань громадського бюджету, Громадською бюджетною комісією та за підтримки Київської громадської платформи і Секретаріату Київради

Офіційний сайт Громадського бюджету: https://gb.kyivcity.gov.ua/ 

Перейти до спискуВерсiя для друку