КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Міжнародним днем захисту дітей!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві  державної адміністрації Сергія Мартинчука  З Міжнародним днем захисту дітей!

Юні друзі! Шановні батьки! 

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. 

Кожна щаслива дитина – це запорука успішної нації, тому стратегічним завданням кожної країни є турбота про підростаюче покоління, яке неодмінно стане гордістю держави.

Об’єднуючи зусилля влади та суспільства, ми виховуємо достойних українців у кращих традиціях нашого народу, які гідно представляють Україну на міжнародній арені, демонструючи кращі досягнення в спортивній та науково-дослідній діяльності.

Діти – це наше сьогодення та майбутнє, і саме від нас, дорослих, залежить успішне становлення маленької особистості. Тому, в цей святковий день щиро бажаю всім батькам, педагогам, вихователям – розуміння, наснаги та мудрості у непростій, але такій важливій справі, як виховання.

Сердечно зичу кожній українській родині сімейного затишку, благополуччя, добра та радості і вірю, що наше молоде покоління й надалі буде жити у вільній, незалежній та демократичній країні з любов’ю у серці до своїх рідних та держави.

Зі святом!

 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.