КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2018

Сергій Мартинчук провів робочу зустріч з Німецькою делегацією

Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів робочу зустріч з мером центрального району м. Берлін - бургомістром округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф паном Рейнхардом Науманом, який прибув до столиці України 20 травня з метою обміну досвідом роботи районних адміністрацій. Фотозвіт

«Це дуже важливий візит, під час якого відбудуться чимало зустрічей та обговорень із суспільно вагомих питань. Встановлення партнерських відносин між Печерською райдержадміністрацією та Берліном дозволить перейняти один в одного кращі практики в проваджені інноваційних програм при організації роботи районних адміністрацій», - заявив Сергій Мартинчук.

21 травня під час зустрічі Сергія Мартинчука з мером округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф м. Берлін паном Рейнхардом Науманом та головою міської ради містером Олівером Шруффенегером сторони обговорили ряд важливих питань та домовились про подальшу двосторонню співпрацю.

«Німеччина – один із найважливіших наших партнерів в Європі. Дуже приємно, що 27 років поспіль Печерський район активно співпрацює з округом Шарлоттенбург-Вільмерсдорф за таким напрями, як оздоровлення дітей, соціальне забезпечення та житлово-комунальне господарство. Цьогорічна зустріч з делегацією із міста Берлін передбачає обмін досвідом в галузі освіти, медицини, культури тощо»,- зазначив Сергій Мартинчук.

Після офіційної частини прийому, німецька делегація відвідала спеціалізовану школу №181 для ознайомлення з освітньою програмою в Україні та визначення перспектив співробітництва з навчальними закладами Німеччини.

Окрім того, представники іноземної делегації мали змогу ознайомитись з об’єктами культурної та історичної спадщини Національного значення, що розташовані в столиці України, також здійснено огляд міського розвитку та архітектури.  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.