Головна  →  Новини  →  21 травня 2018

В столиці України 175 новобранців Нацгвардії склали військову присягу

В столиці України 175 новобранців Нацгвардії склали військову присягу

19 травня на Софіївській площі у м. Києві, за участю голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулася урочиста церемонія складання присяги новобранцями військової частини 3066 Національної гвардії України.  Фотозвіт

Під час церемонії 175 хлопців та дівчат урочисто присягли бути вірними та відданими Українському народові, захищати суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість держави та сумлінно виконувати свій професійний обов’язок.

 «Вітаю кожного військовослужбовця! Віднині ваш обов’язок – з гордістю та гідністю служити Українському народові, захищати права та інтереси суспільства. Бажаю успіхів у вашій нелегкій, але вкрай важливій справі! Переконаний, що завдяки патріотично налаштованій молоді ми збережемо демократичний лад, недоторканість та незалежність нації. Слава Україні!», - зазначив у своїй вітальній промові Сергій Мартинчук.

Також із святковим словом до  новобранців  звернулося командування Національної гвардії України, а саме: заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-лейтенант Ярослав Сподар та Голова ради ветеранів, полковник у відставці Володимир Бугаєць.

Довідково:

За офіційними даними, 19 травня присягу на вірну службу українському народові склали 2 776 гвардійців в сімнадцяти містах України. 

Перейти до спискуВерсiя для друку