Головна  →  Новини  →  21 травня 2018

У день матчу Ліги чемпіонів УЄФА, 26 травня, центр міста буде перекрито

Із 20:00 25 травня до 06:00 27 травня рух транспорту в радіусі 1,5 кілометра навколо НСК «Олімпійський» буде перекрито. Зокрема, вулиця Володимирська, бульвар Лесі Українки, вулиці Євгена Коновальця, Богдана Хмельницького та Хрещатик, що вже перекритий із 12 травня. Периметр, окреслений цими вулицями, буде пішохідним. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов під час брифінгу.

Він нагадав, що у рамках проведення матчів була розроблена концепція мобільності, яка передбачає низку заходів із перевезення вболівальників.

Для цього організовано роботу 120 шатлів (по 60 на кожну команду) та 12 у резерві, які доставлятимуть уболівальників від аеропорту «Бориспіль» до локацій: вболівальників «Ліверпулю» – до парку ім. Т. Шевченка, уболівальників «Реал Мадрид» – до Палацу «Україна».

Логістика побудована таким чином, щоб уболівальники двох команд не пересікалися.

Також Сергій Симонов наголосив, що у день матчу працюватиме оперативний транспортний штаб, створений спільно із Національною поліцією та Державною службою охорони. Штаб слідкуватиме за безпекою у місті за допомогою камер відеоспостереження. Також для посилення безпеки локації, де розміщуватимуться вболівальники та півтора кілометрова зона навколо стадіону будуть освітлюватися протягом усієї ночі.

Нагадуємо, що роботу громадського транспорту буде продовжено на 3 години. Також за наявності квитків на матч або акредитації проїзд для вболівальників, волонтерів та представників медіа у комунальному транспорті буде безкоштовним.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку