Головна  →  Новини  →  18 травня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука до Дня науки

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука до Дня науки

 Шановні науковці та працівники наукової сфери!

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня науки!

У сучасному світі інтелектуальний ресурс виступає головним рушієм розвитку суспільства та є оновою економічного зростання. Завдяки вшануванню дослідниками наукових традицій та ефективного використання результатів наукової діяльності Україну визначають, як одну із найперспективніших країн у світовій спільноті. 

Ми пишаємось надбаннями українських вчених, які створюють нові прогресивні технології та втілюють у життя унікальні новаторські ідеї.

Вашою щоденною та клопіткою працею здійснюються важливі дослідження й відкриття за пріоритетними науковими напрямами, серед яких фундаментальна наука та комунікаційні технології. Проводяться революційні експерименти для профілактики і лікування найпоширеніших захворювань, вирішуються проблеми щодо раціонального природокористування тощо.

Завдячуючи досвіду та знанням наукової спільноти, в Україні запроваджена програма міжнародного співробітництва, в рамках якої здійснюється активний обмін досвідом між провідними науковими центрами світу, адже лише завдяки плідній праці можна побудувати динамічну економіку, що здатна забезпечити сталий розвиток та соціальну єдність української держави.

Шановні працівники наукової сфери, щиро зичу вам невичерпної творчої наснаги, нових професійних звершень та суспільно важливих відкриттів на благо Україні і всього світу.

Перейти до спискуВерсiя для друку