КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2018

Сергій Мартинчук провів особистий прийом громадян

Організація роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян – пріоритетний напрямок діяльності Печерської райдержадміністрації. Фотозвіт

17 травня 2018 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук особисто зустрівся з мешканцями району для захисту їхніх прав та інтересів в установленому законодавством порядку.

На прийом для розгляду та вирішення проблемних питань були запрошені перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Дмитро Загуменний, заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Наталія Перехрест, в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко та інші.

Основні питання, з якими звернулись печеряни, стосувалися соціальної сфери та галузі житлово-комунального господарства, а саме:

-       щодо заміни ліфта в одному із під’їздів житлового будинку;

-       щодо незаконного відкриття закладу громадського харчування;

-       щодо виконання протоколу засідання комісії по перевірці нарахувань за житлово-комунальні послуги;

-       щодо відміни договору оренди нежитлового приміщення тощо.

На всі звернення громадян Сергій Мартинчук надав чіткі роз’яснення щодо можливих варіантів їх розв’язання і доручив керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району якнайшвидше сприяти їх вирішенню. Окрім того, Сергій Мартинчук надав окреме доручення створити робочу групу для вирішення одного із питань за участю мешканців району.    



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.