Головна  →  Оголошення  →  11 травня 2018

12 травня 2018 року в КНП «Консультативно-діагностичний центр» Печерського району буде проведено День відкритих дверей

Згідно з Указом Президента України від 10 травня 1999 №489/99 «Про  День матері» та на виконання наказу Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації від 2 травня 2018 №426 «Про відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї» у Комунальному некомерційному підприємстві «Консультативно-діагностичний центр» Печерського району  (вул. Проф. Підвисоцького, 13), жіночій консультації КПН «КДЦ» Печерського району (бульвар Лесі Українки, 36В), Печерською райдержадміністрацією будуть проведені заходи в рамках «Дня відкритих дверей» для багатодітних матерів та матерів учасників Антитерористичної операції – мешканок Печерського району.

До числа заходів, запланованих для проведення під час Дня відкритих дверей, належать:
    - Консультування пацієнток лікарями КНП «КДЦ» Печерського району (невролог, кардіолог, акушер-гінеколог, хірург, травматолог, стоматолог, офтальмолог, онколог, дерматовенеролог, терапевт);
-  Проведення діагностичних досліджень та процедур за лікарськими призначеннями (електрокардіографія, ультразвукове дослідження, флюорографія, клініко-лабораторні дослідження тощо);
 - Надання відвідувачкам заходів інформації з актуальних питань збереження та зміцнення здоров’я, проведення бесід на актуальні та цікаві теми, пов’язані із здоров’ям.

Шановні багатодітні матері та матері учасників Антитерористичної операції, запрошуємо Вас 12 травня 2018 року взяти участь у заходах Дня відкритих дверей у КНП «КДЦ» Печерського району з нагоди Дня матері.
Час проведення Заходів – з 9:00 до 13:00.

Адреси, за якими будуть проводитись заходи:
-    вул. Проф. Підвисоцького, 13 КНП «КДЦ» Печерського району,                    тел.: 285-84-27;
-    вул. Проф. Підвисоцького, 4-А філія №1 КНП «КДЦ» Печерського району, тел.: 528-40-53;
-    бульвар Лесі Українки, 36-В жіноча консультація КНП «КДЦ» Печерського району, тел.: 285-02-00.

Джерело: Управління охорони здоров’я Печерської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку