Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

У Печерській райдержадміністрації відбулася нарада присвячена Всесвітньому дню охорони праці

24 квітня 2018 року в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулася нарада за участі представників видавництв журналів «Охорона праці» та «Довідник спеціаліста охорона праці» присвячена Всесвітньому дню охорони праці. Фотозвіт

До участі в нараді були запрошені: головний редактор журналу «Охорона праці» Дмитро Матвійчук; головний редактор видавництва «Довідник охорони праці» Оксана Щанкіна; начальник Управління Держпраці у Київській області Світлана Грузевич; начальник відділу організації профілактичної роботи та  страховий експерт Управління виконавчої дирекції Фонду соціального  страхування від нещасних випадків та профзахворювань України в місті Києві Олена Бочарова; головний спеціаліст з питань охорони праці Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Лідія Хоніна; завідувач сектору з питань охорони праці Подільської  районної в місті Києві державної адміністрації  Тамара Мороз.

На початку наради до присутніх звернулась зі словами щирих вітань з нагоди професійного свята завідувач сектором з питань охорони праці Печерській райдержадміністрації Лариса Кузьміч та урочисто вручила почесним гостям Подяки від голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука.

Після урочистої частини головний редактор «Охорона праці» Дмитро Матвійчук озвучив звернення організаційного комітету стосовно підготовки та проведення тижня охорони праці в Україні.

Також розглянули питання щодо гасла Міжнародної організації праці на 2018 рік «Охорона праці молодих працівників та припинення використання дитячої праці». 

Перейти до спискуВерсiя для друку