Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

Сергій Мартинчук привітав з 80-річним ювілеєм загальноосвітню школу №78

20 квітня 2018 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук взяв участь в урочистому заході з нагоди 80-річниці з дня заснування загальноосвітньої школи I-III ступенів №78. Фотозвіт

 Також у заході взяли участь начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей, екс-міністр транспорту та зв'язку України Валерій Пустовойтенко,  начальник відділу загальної середньої освіти та інклюзивного навчання Департаменту освіти, науки, молоді та спорту КМДА Олена Батечко, начальник Служби у справах дітей та сім’ї КМДА Валерій Танцюра та інші.

 Під час урочистостей очільник Печерського району звернувся з вітальним словом до присутніх та відзначив подяками педагогічний колектив школи №78 за багаторічну професійну та сумлінну працю в галузі освіти.

 На завершення вітальної частини на гостей свята чекала цікава концертна програма з виступами юних талантів навчального закладу. Також присутні мали можливість відвідати музей історії школи та переглянути виставку інсталяцію виконану талановитими учнями.

Перейти до спискуВерсiя для друку