Головна  →  Новини  →  19 квітня 2018

Сергій Мартинчук провів виїзну нараду з питань реконструкції паркового мосту

Сергій Мартинчук провів виїзну нараду з питань реконструкції паркового мосту

19 квітня 2018 року Сергій Мартинчук провів виїзну робочу зустріч з генеральним директором Центрального парку культури і відпочинку м. Києва Артемом Сауляком з питань реконструкції пішохідного мосту через Петровську алею (міст Закоханих).   Фотозвіт 

На зустрічі також були присутні: в.о. керівника апарату Печерської райдержадміністрації Павло Бабій, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор'єва, в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко, в.о. Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Ігор Білий, начальник відділу контролю за благоустроєм Анатолій Крамаренко та інші.

Пішохідний міст, що сполучає Міський сад і Хрещатий парк потребує реконструкції та заміни деяких елементів. Найближчим часом буде виконано комплекс робіт для покращення його функціонування та збереження естетичного вигляду.

Нагадаємо, що міст Закоханих споруджений за проектом відомого українського вченого в галузі зварювальних процесів та мостобудування Євгена Патона й відкритий 22 листопада 1910 року. 

Перейти до спискуВерсiя для друку