Головна  →  Новини  →  16 квітня 2018

27 квітня стартує фестиваль гумору серед учнів Печерська – почесний гість та член журі шоумен Андрій Джеджула

27 квітня стартує фестиваль гумору серед учнів Печерська – почесний гість та член журі шоумен Андрій Джеджула

27 квітня 2018 року за ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука відбудеться гра «Клуб Веселих та Кмітливих» серед лідерів учнівського самоврядування Печерського району.  Фотозвіт

Загальна тема гри – «Одного разу на Печерську…». Місце проведення: актова зала Печерської райдержадміністрації.

Мета заходу: забезпечити корисне дозвілля дітей у позашкільний час та надати можливість проявити акторські та режисерські здібності.

Виступи учасників оцінюватиме поважне журі у складі: голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, першого заступника голови Печерської РДА Дмитра Загуменного, відомого українського шоумена Андрія Джеджули, начальника управління освіти та інноваційного розвитку Тетяни Копил, директора Печерського районного в м. Києві центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Олени Янчук та директора Палацу творчостідітей та юнацтва Печерського району Олени Компанець.

Учасники змагань – школярі з 7 по 11 класи. Свої сили в гумористичному жанрі спробують 6 команд. Протягом двох годин конкурсанти вражатимуть глядачів та журі своїм гумором, акторською майстерністю та оригінальними постановками.

В програмі заходу заплановано три конкури: «Візитка», «Музична розминка» та «Музичне домашнє завдання», де учасники гри за допомогою влучних жартів, мініатюр та оригінальних виступів матимуть змогу представити свою команду й розкрити тему завдання.  

Перейти до спискуВерсiя для друку