КМДА Київська міська державна адміністрація


4 квітня 2018

З 6 квітня на Печерську малозабезпечені мешканці почнуть отримувати гаряче харчування

Шановні представники ЗМІ!

6 квітня 2018 року

о 13:00

голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації

Сергій Мартинчук

візьме участь у відкритті чергового сезону  надання безкоштовного гарячого харчування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району міста Києва та проінспектує умови надання послуг малозабезпеченим мешканцям.

Запрошуємо взяти участь у даному заході!

Адреса: м. Київ, вул. Рогніденська, 4-Б.

Контактний телефон: 050 918 89 07 (Катерина Печерська).

До відома: З 6 квітня 2018 рокумалозабезпечені одинокі мешканці Печерського району почнуть отримувати безкоштовне гаряче харчування відповідно до розпорядження Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 21.11.2017 № 632 та на виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» у Територіальному центрі соціального обслуговування (вул. Рогніденська, 4-Б).

Ціна одного обіду для громадян, які перебувають на обліку в Територіальному центрі у 2018 році складатиме 36 гривень. Відповідно до затвердженого меню у щоденний раціон малозабезпечених печерян будуть входити: різноманітні салати, гарячі перші страви, основні  страви, що включають м'ясо та рибу, напої, хлібо-булочні вироби та інше.

Право на безкоштовне гаряче харчування мають малозабезпечені громадяни розмір виплат, пенсій, яких не перевищує два прожиткових мінімуми, станом на 01.04.2018 прожитковий мінімум для непрацездатних осіб складає 1373 грн., а також:

- громадяни, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв'язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, стихійним лихом, катастрофою (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж прожитковий мінімум для сім'ї;

- інші громадяни похилого віку, інваліди, хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів, за умови, що середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж 1,5 прожиткового мінімуму для сім'ї;

- внутрішньо переміщені особи.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.