Головна  →  Новини  →  14 березня 2018

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з нагоди відзначення Дня українського добровольця

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної  адміністрації Сергія Мартинчука з нагоди відзначення  Дня українського добровольця

Дорогі співвітчизники! 

Сьогодні, 14 березня, ми вшановуємо подвиг справжніх патріотів незалежної України, які у нелегкий для держави час проявили мужність, відвагу та вірність Батьківщині й своєму народові. 

Споглядаючи на події, що відбувалися чотири роки тому, можна із впевненістю відзначити – Вояки доброї волі стали справжнім щитом для України в боротьбі із зовнішнім ворогом.

Перші роки неоголошеної війни були важкими для нашої держави, і саме добровольчі батальйони зіграли важливу роль у відстоюванні територіальної цілісності  та суверенітету України. Вони пройшли пекло найважчих бойових операцій: Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт – все заради кращого майбутнього своїх дітей та співвітчизників. Вічна пам'ять і слава загиблим! 

Дякуємо всім, хто воював у перші дні, і тим, хто продовжує надалі боронити незалежність й територіальну цілісність нашої Держави.

Нехай мир та спокій буде на нашій землі. Слава Україні!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку