Головна  →  Новини  →  13 березня 2018

Сергій Мартинчук провів розширену апаратну нараду

13 березня 2018 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів розширену апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників районних служб. Фотозвіт

Під час апаратної наради присутні заслухали звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Ольги Мозгової про забезпечення надання населенню пільг та субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

По другому питанню порядку денного виступив в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко про стан проходження опалювального періоду 2017-2018 років та взаємодії комунального підприємства з ПАТ «Київенерго».

Третє питання порядку денного стосувалось змін в антикорупційному законодавстві та подання щорічних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, про що проінформував завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання корупції Олексій Фаєр.

Наприкінці апаратної наради голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва й комунальним підприємствам району, після закінчення опалювального сезону 2017-2018 років не втрачати часу та без жодних канікул розпочати підготовку до майбутнього опалювального періоду 2018-2019 років. 

Перейти до спискуВерсiя для друку