Головна  →  Новини  →  15 лютого 2018

Представники органів державної влади вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців на території інших держав

 

15 лютого 2018 року у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулась урочиста церемонія покладання квітів до Меморіального комплексу громадянам України, полеглим в Афганістані. Фотозвіт

На урочистій церемонії були присутні Перший Віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів; Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко; Міністр оборони України Степан Полторак; Київський міський голова Віталій Кличко; голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук та інші представники органів державної влади.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять солдатів та офіцерів, які з честю та гідністю виконували свій службовий обов’язок, а воїни Почесної варти традиційно відсалютували шістьма запалами.

Нагадаємо, що лише через війну в Афганістані пройшли 160 тисяч українців, багато з яких загинули.

Про вагомий внесок афганців-ветеранів під час подій Революції гідності – відзначив Президент України Петро Порошенко на урочистому зібранні, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди відзначення 29-річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Перейти до спискуВерсiя для друку