КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2018

Сергій Мартинчук провів засідання районного штабу з питань благоустрою Печерського району

14 лютого 2018 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів засідання районного штабу щодо усунення недоліків благоустрою на підпорядкованій території для подальшої координації діяльності районних служб. Фотозвіт

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів РДА та представники служб.

На порядку денному були розглянуті питання стосовно санітарно-технічного стану території, також відбувся  аналіз складених протоколів про адміністративні порушення.

За дорученням голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, інспектором відділу контролю за благоустроєм було здійснено обстеження території району з фотофіксацією недоліків. Після визначення обсягу робіт, Сергій Мартинчук дав відповідні завдання:

- Провести роботу по кронуванню дерев від омели біля ліхтарів та дорожніх знаків; систематично прибирати сніг та ожеледицю на балансовій території; відремонтувати лави для відпочинку; реалізувати придбання обмежувальних стовпчиків одного архетипу. Відповідальне за виконання роботи – комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень.

- Привести в належний санітарно-технічний стан зовнішній вигляд будинків та допоміжних споруд; ліквідувати нагромадження великогабаритного сміття та твердих побутових відходів; відреставрувати дитячі гойдалки. Відповідальне за виконання роботи – комунальне підприємство «Керуюча компанія».

- Відновити асфальтове покриття та поребрик. Відповідальне за виконання роботи – «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них».

Окрім цього, відділу контролю за благоустроєм здійснювати контроль за прибиранням бетонних ваз з території району. Провести відповідну роботу з власниками торгових центрів, кафе, ресторанів щодо вивезення з території бетонних ваз. В разі незгоди власників, вручити приписи щодо їх прибирання та в подальшому здійснити контроль за примусовим вивезенням на базу КП «Керуюча компанія».

Після закінчення наради, комунальними службами району відразу була розпочата робота з усунення виявлених недоліків.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.