КМДА Київська міська державна адміністрація


7 лютого 2018

До уваги всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території міста Києва!

Шановні колеги!

Інформуємо, що відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України 20.01.2014 №28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах» (далі – наказ) розпочато процес оцінки потреб населення міста Києва у соціальних послугах.

Також у 2018 році на виконання рішення Київської міської ради від 03.03.2016 № 116/116 «Про затвердження міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки, а саме закупівлі додаткових соціальних послуг шляхом соціального замовлення Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) буде використовувати додаткову форму збору потреб населення у соціальних послугах за формами Google Table (доступ можливо отримати звернувшись до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації).

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території міста Києва, що до 19 лютого 2018 року необхідно проаналізувати та подати до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації  інформацію за формою, що визначена вищезазначеним наказом та додатковою формою.

Ознайомитися із наказом Мінсоцполітики та завантажити відповідні додатки можна за посиланням: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0253-14

У разі виникнення запитань просимо звертатися до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації: вул. Цитадельна, 4/7, кім. 19, тел. 280-19-56  або на електронну адресу: [email protected].

Відповідальна особа – Дударенко Юлія.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.