КМДА Київська міська державна адміністрація


22 січня 2018

Микола Поворозник вручив киянам державні нагороди

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник вручив киянам державні нагороди з нагоди Дня Соборності України.

«Сьогодні, коли ми відзначаємо День Соборності України, її найкращі сини та доньки б’ються на передовій в ім’я єдності нашої держави. Представники різних регіонів, які розмовляють як українською, так і російською мовами, проливають кров за цілісність кордонів Батьківщини. Ще ніколи в новітній історії України це свято не було наповнено таким трагічним, але й водночас героїчним змістом. Ми віримо у сильну Україну, почуття соборності є часткою нашого життя і нашого серця. Це – основа національного життя України і опора української політичної нації», – зазначив Микола Поворозник.

Він зауважив, що сьогодні до нагород представлені вчителі, викладачі, лікарі, тренери, активісти громадських організацій, багатодітні матері, волонтери.

«Завдяки вашій самовідданій праці, високому професіоналізму,  патріотизму, вашим добрим справам наша столиця та наша країна змінюється і рухається вперед! Мені приємно виконати почесну місію та вручити Вам державні та урядові нагороди, побажати успіхів у всіх Ваших починаннях, невичерпної енергії, міцного здоров'я, затишку у родинному колі, миру, добра, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідної України!», – сказав Микола Поворозник та вручив державні нагороди.

Серед нагород – Орден «За заслуги» ІІІ ступеня, Орден Княгині Ольги ІІІ ступеня, звання «Мати-героїня», «Народний артист України», «Заслужений будівельник України», «Заслужений вчитель України», «Заслужений діяч мистецтв України», «Заслужений лікар України», «Заслужений працівник культури України», «Заслужений працівник промисловості України», «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» та почесні грамоти Кабінету Міністрів України.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.