Головна  →  Новини  →  22 січня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Соборності України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  з Днем Соборності України!

Шановні печеряни! 

Сьогодні, 22 січня, країна відзначає дві важливі події в українській історії - проголошення першої незалежності української держави у 1918 році Української Народної Республіки та ухвалення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року.

І саме, акт об’єднання українських земель в єдину державу, який був підписаний 100 років тому, є основоположним для історії новітнього українського державотворення.

Свято Дня Соборності України засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

І тому, зараз тисячі українських патріотів на сході України, як і багато років тому, відстоюють територіальну цілісність нашої країни.

Вірю, що спільними зусиллями ми подолаємо будь-які труднощі і побудуємо таку країну, за яку нам не буде соромно перед нашими предками і якою будуть пишатись наші нащадки, адже українську націю – нікому не здолати!

Щиро вітаю усіх з цим надзвичайно важливим святом для нашої країни. Бажаю міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини.

Перейти до спискуВерсiя для друку