КМДА Київська міська державна адміністрація


18 січня 2018

Автопарк рятівників Печерської ПРЧ №12 поповнився ще одним сучасним автомобілем спецпризначення

 

Приємна новина! На бойове чергування у Печерському районі поставлено потужний пожежний автомобіль.

Під час передачі спецтехніки був присутній голова Печерської районної державної адміністрації Сергій Мартинчук, який особисто переконався у її повній заявленій комплектації та побажав рятівникам 12-тої державної пожежно-рятувальної частини гарної служби. Фотозвіт

Начальник Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрій Ватолін, урочисто вручив ключі від нової пожежної автоцистерни марки АЦ-4-60(530905)-515М керівництву 12 ДПРЧ у Печерському районі.

Варто зазначити, що дана пожежна автоцистерна призначена для ліквідації надзвичайних ситуацій у надскладних умовах.

Отримане спецавто надасть змогу в більшій мірі рятувальникам Печерського району забезпечувати вчасну та оперативну допомогу, адже в екстремальних обставинах важлива кожна хвилина. Найближчим часом нова техніка буде введена в експлуатацію та використовуватиметься за призначенням.

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація разом із Головним управлінням ДСНС України у м. Києві на постійній основі сприяють оновленню матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних частин в районі, оскільки належне та справне спорудження пожежного депо є необхідністю для забезпечення безпеки печерян. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.