КМДА Київська міська державна адміністрація


23 листопада 2017

У Печерській РДА обговорили питання щодо забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці

23 листопада 2017 року перший заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Загуменний провів чергове засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в Печерському районі. Фотозвіт

З початку 2017 року було проведено 22 засідання комісії, на яких заслухано 68 керівників проблемних підприємств, з яких: 40 підприємств, де існувала заборгованість із виплати заробітної плати, зі сплати податків та інших обов’язкових соціальних платежів та 28 підприємств, на яких виплата заробітної плати здійснювалась в розмірі меншому від встановленого законодавством та нижчому за середній по відповідній галузі в місті Києві.

Під час проведення засідань комісією надано 68 рекомендацій посадовим особам підприємств, установ та організацій району, які спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету, а також підвищення заробітної плати до рівня середньої по місту Києву.

Завдяки проведеній роботі Печерської райдержадміністрації з початку поточного року, станом на 23.11.2017 погашено заборгованість із виплати заробітної плати на загальну суму 31 516,6 тис. грн.

Стан справ з погашення заборгованості із виплати заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі в Печерському районі знаходиться на постійному контролі в Печерській райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.