Головна  →  Анонси  →  8 листопада 2017

На Печерську пройде фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії»

10 листопада 2017 року о 15:00 під патронатом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука у Центрі художньої та технічної творчості «Печерськ» відбудеться фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії».

Мета фестивалю - соціальна адаптація та інтеграція в суспільство дітей та молоді з інвалідністю.

Учасниками фестивалю є діти та молодь з інвалідністю двох вікових категорій: діти віком до 18 років та молодь віком від 19 до 35 років. Номінації в яких беруть участь колективні та індивідуальні творчі роботи: вокально-хорова; хореографія; інструменталісти; виконавче, образотворче, декоративно-ужиткове та аудіо-візуальне мистецтво; авторська поезія та проза.

У програмі заходу:

- виставка творчих робіт;

- концертна програма;

- нагородження учасників та переможців фестивалю.

Організатор фестивалю - Печерський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, співорганізатор - Центр художньої та технічної творчості «Печерськ».

Партнери заходу - ТОВ «Ферреро Україна», ТОВ «АІС груп», Торговий дім «Радуга Трейд», ТМ «Київський пряник», Компанія «Камелія-К», ТОВ «Елемент Нафта», ФОП Якименко, ТОВ «Еріка», ТОВ «Корал М», громадська організація «Інтегрум», благодійний фонд «Соломинка», торговельно-розважальний центр «Dream Town», торговельно-розважальний центр «Гулівер», видавнича група «КМ-Букс», PUDRA Cosmetics Україна.

Телефон для довідок: (044) 529-65-13 (Печерський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).

Адреса: вул.Московська, 3 (Центр художньої та технічної творчості «Печерськ»).

Перейти до спискуВерсiя для друку