КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2017

Сергій Мартинчук провів міжвідомчу нараду щодо виконання плану з призовної компанії до лав ЗСУ

23 жовтня 2017 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів координаційну нараду щодо виконання плану проведення чергового призову громадян на строкову військову службу в Печерському районі. Фотозвіт

Під час наради були обговоренні питання порядку денного, а саме:

  1. Звіт Військового комісара Печерського районного в місті Києві військового комісаріату щодо обсягів завдань, визначених Київським міським військовим комісаріатом.
  2. Звіт про вручення повісток призовникам.
  3. Звіт про включення матеріалів (справ) на осіб, які ухиляються від призову, для внесення в ЄРДР та виконання заходів з розшуку призовників і доставки їх до призовної дільниці.
  4. Аналіз результатів роботи щодо притягнення до відповідальності осіб, які ухиляються від призову.

Після обговорення порядку денного очільник Печерського району надав доручення відомствам та структурним підрозділам сприяти військовому комісаріату в проведенні заходів щодо виконання планового завдання з призову громадян на строкову військову службу.

Також, на нараді обговорювались питання щодо розшуку та примусової  доставки призовників до військового комісаріату та внесення відомостей про кримінальні правопорушення до ЄРДР на призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.