КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2017

Сергій Мартинчук проінспектував роботу служб з утримання житлових будинків та поспілкувався з мешканцями

У середу, 18 жовтня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час виїзної наради з питань організації роботи господарства в осінньо-зимовий період провів заплановану зустріч з місцевими мешканцями.

Під час спілкування із мешканцями очільник Печерського району оглянув технічно-санітарний стан прибудинкових територій, стан надання послуг та забезпеченість робітників з комплексного прибирання необхідним інвентарем.

Зі свого боку, місцеві жителі висловили слова вдячності за дієвий зворотній зв'язок та подякували службам за оперативне надання послуг з утримання їх будинків. Також, жителі звернулись до Сергія Мартинчука з проханням відновити на їх прибудинкових територіях зелену зону замість самовільних паркувальних майданчиків.

Голова Печерської райдержадміністрації доручив керівнику Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» негайно відпрацювати питання щодо створення скверу та відповідних зелених зон на зазначених мешканцями територіях та у найкоротший термін провести роботи з відновлення прибудинкових еко-зон.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.