КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем захисника України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука   з Днем захисника України!

Шановні захисники Батьківщини! 

14 жовтня країна втретє відзначає на державному рівні - День захисника України! 

Символічно, це свято припадає на одне з великих християнських свят – Покрови Пресвятої Богородиці й Дня Українського козацтва. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою Українського козацтва та війська.

Також, 14 жовтня цього року виповнюється 75 років з часу утворення Української повстанської армії. І це є приводом з гордістю і вдячністю ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про наших предків, які ціною власного життя виборювали свободу та незалежність нашої Держави.

Указом Президента України 2017 рік проголошено Роком Української революції 1917-1921 років, яка мала важливе значення у встановленні національної державотворчої традиції.

Нині, сучасна українська державність є продовженням традицій Української революції, адже сьогодні ми відстоюємо, як і багато років тому, територіальну цілісність та соборність нашої Держави.

І сьогодні, військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, відповідальність та мужньо захищають честь і гідність рідної країни.

Впевнений, перемога обов’язково буде за нами, і запорукою цього є відроджене та боєздатне українське військо, а також підтримка нашої держави міжнародною спільнотою.

Бажаю вам, шановні захисники, натхнення і віри в силу рідної Батьківщини, родинного затишку, міцного здоров’я, звершення всіх мрій та побажань.

Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.