КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2017

Програма стажування HLEP для молодих держслужбовців з України

Відділ управління персоналом Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до доручення Київського міського голови від 05.10.2017 року № 35437 до листа Посольства Федеративної Республіки Німеччина від 29.09.2017 інформує:

Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини знову запрошує  15 молодих державних службовців/працівників публічної служби України в рамках програми «High Level Experts Programme» (HLEP) пройти стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини в період з 5-го до 23-го березня 2018 року.

Програма стажування HLEP для молодих держслужбовців з України була започаткована Міністрами закордонних справ ФРН та України у 2005 році. В рамках програми молоді фахівці з України матимуть можливість особисто ознайомитись з роботою Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та інших органів державної влади, з принципами функціонування німецького апарату державного управління та зазирнути у багатогранність міжнародних відносин. Програмою передбачено також поїздки до інших міст Німеччини, відвідування установ, відомих підприємств, редакцій, пам’яток історії – з урахуванням професійних потреб та побажань учасників.

Робоча мова для учасників програми – англійська. Умови участі у конкурсному відборі роз’яснено у додатку.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.