КМДА Київська міська державна адміністрація


10 жовтня 2017

13.10.2017 на стадіоні «Динамо» відбудеться фінал футбольної ліги «Кубок Героїв АТО»

13 жовтня 2017 року о 12:00 за сприяння голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться Великий фінал футбольної ліги між сектором безпеки і оборони, учасниками АТО та ветеранами війни.

Організатори чемпіонату: Федерація футболу учасників АТО, Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці-разом», Федерація футболу міста Києва та футбольний клуб «Динамо» (Київ).

Головною метою проведення Всеукраїнської Футбольної Ліги є морально-психологічна, фізична реабілітація і адаптація бійців АТО до навколишнього суспільного середовища.

Нагадаємо, що Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО була представлена із 56 команд сектору безпеки і оборони, учасників АТО та ветеранів війни, які змагалися між собою.

За результатами Чемпіонату, 16 кращих команд Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО будуть змагатись з 10 по 13 жовтня  в м. Києві на полях навчально-тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) у м. Конча-Заспа, а Великий Фінал футбольної ліги на  «Кубок Героїв АТО»  відбудеться 13 жовтня о 12.00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Адреса: стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

(вул. Михайла Грушевського, 3).

Вхід вільний!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.