Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2017

Сергій Мартинчук особисто передав 30 тонн будівельних матеріалів мешканцям Калинівки

Сергій Мартинчук особисто передав 30 тонн будівельних матеріалів мешканцям Калинівки

6 жовтня 2017 року в рамках службового відрядження голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук особисто доставив 30 тонн будівельних матеріалів для мешканців міста Калинівки Вінницької області. Фотозвіт

Делегацію від Печерської райдержадміністрації особисто зустрів міський голова міста Калинівки Анатолій Шамалюк та голова Калинівської районної державної адміністрації Володимир Гаврилюк.

Під часпередачі гуманітарного вантажу голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук прокоментував місцевим представникам ЗМІ стосовно акції: «Сподіваюсь, що надана допомога мешканцям міста Калинівки не тільки зможе покращити складну ситуацію, а й допоможе підтримати наших побратимів, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації. Хочу відзначити, що до акції зі збору будівельного вантажу долучились не тільки державні службовці, меценати, підприємці, а й небайдужі громадяни. Такі благодійні місії об’єднують людей і доводять, що Україна – це єдина країна».

Зі свого боку, представники місцевої влади подякували за підтримку та допомогу Печерській райдержадміністрації та всім, хто долучився до збору вантажу.

Благодійний вантаж складався з будівельних матеріалів для забезпечення проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкоджених житлових будинків внаслідок вибухів на артилерійських складах військової частини.

Нагадаємо, що 26 вересня, розпочались вибухи на найбільшому складі боєприпасів Збройних сил України в м. Калинівка Вінницької області. На складі зберігалось 188 тис. тонн боєприпасів на площі 60 гектарів.

Станом на 6 жовтня, за інформацією Калинівської районної державної адміністрації відкритих осередків горіння на території військового складу немає та вибухів боєприпасів – не спостерігається. Та на всій території вже активно ведуться будівельно-ремонтні та відновлювальні роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку