КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Всесвітнім днем бібліотек!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Всесвітнім днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Всесвітнього дня бібліотек.

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки, культури й визначає важливість історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні державою реалізуються програми, інвестиційні проекти, які сприяють розвитку бібліотек на більш високому та якісному рівні з впровадженням сучасних технологій зі створенням новітнього простору для спілкування.

У Печерському районі функціонує 13 бібліотек, які гідно виконують свою місію і є справжніми помічниками та порадниками для читачів різних категорій і вікових груп.

І провідниками у цій царині мудрості, ланкою, що об’єднує сучасних читачів та досвід попередніх поколінь, є бібліотекарі.

Від усього серця бажаю всім працівникам бібліотек, читачам та усім тим, хто любить і шанує книгу, міцного здоров'я, наснаги та творчих успіхів у благодійній та просвітницькій справі.

Зі святом!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.