КМДА Київська міська державна адміністрація


27 вересня 2017

На Печерську запрацював «Банк одягу» для малозабезпечених

На Печерську запрацював «Банк одягу» для малозабезпечених

 У Печерському районі столиці при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації за сприяння Благодійного фонду «Агапіт» відкрито пункт гуманітарної допомоги та збору речей для малозабезпечених верств населення та переселенців.

«Банк одягу» працює по вулиці Дружби Народів, 32-А на базі Територіального центру соціального обслуговування Печерського району. Фахівці центру допоможуть підібрати речі та нададуть консультацію щодо існуючих державних соціальних програм.

Благодійну ініціативу прокоментував голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук: «Вже третій рік поспіль Печерська райдержадміністрація приділяє особливу увагу питанням благодійності та гуманітарній допомозі нашим побратимам на сході країни. Тому, було вирішено за сприяння небайдужих представників інститутів громадянського суспільства відкрити й на території Печерського району стаціонарний пункт безкоштовної допомоги малозабезпеченим громадянам з метою подолання їх життєвих труднощів».

Благодійність та допомога нашим побратимам – це символ національної гідності та демонстрація громадянської позиції. Не залишайтеся байдужими – приєднуйтесь до збору допомоги малозабезпеченим побратимам!

Контактний номер телефону: (044) 284 66 08, 284 81 44.

Розпорядок роботи: пн.-чт. з 9:00 до 18:00, пт. з 9:00 до 16:45 (обідня перерва з 13:00 до 13:45).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.