Головна  →  Новини  →  20 вересня 2017

У Печерській РДА заслухали підприємця, який перешкоджає відновленню теплотраси у будинку

Сьогодні, 20 вересня, в Печерській райдержадміністрації відбулось засідання районного штабу по організації господарства Печерського району в осінньо-зимовий період та координації діяльності служб району.

Одним із важливих питань порядку денного стало проблемне питання з відновлення гарячого водопостачання в одному з житлових будинків комунальної форми власності Печерського району.

За інформацією начальника РТМ «Печерськ» ПАТ «Київенерго» Олександра Охріменка житловий будинок вже протягом 2 місяців перебуває без гарячого водопостачання, також він повідомив, що під загрозою зриву можу бути й запуск опалення в цьому будинку через неможливість проведення ремонтних робіт пошкодженої теплотраси.

Проведенню ремонтних робіт перешкоджає керівництво приватного підприємства, яке не надає доступу до свого приміщення працівникам РТМ «Печерськ» ПАТ «Київенерго», де виникло пошкодження теплової мережі.

Під час засідання штабу представника приватної фірми попереджено про відповідальність, у разі погіршення або виникнення надзвичайної ситуації, а також надано строк щодо вирішення даного проблемного питання.

Крім того, присутні на засіданні керівники структурних підрозділів Печерської РДА та комунальних підприємств району прозвітували про стан готовності підпорядкованих їм об’єктів до опалювального сезону.

На даний час до осінньо-зимового періоду підготовлено 904 житлових будинки всіх форм власності, що складає 99,1 %.

Отримано 491 акт готовності, з яких 424 акти на житлові будинки, які підпорядковані комунальному підприємству «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду м. Києва» та 67 актів готовності на житлові будинки інших форм власності.

Об’єкти соціально-побутового призначення станом на 20.09.2017 повністю підготовлені до роботи в опалювальний період 2017-2018 років

Перейти до спискуВерсiя для друку