КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2017

Сергій Мартинчук провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів

19 вересня 2017 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників служб району. Фотозвіт

Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук розпочав нараду з питань пов’язаних з підготовкою об’єктів до опалювального сезону 2017-2018 років.

Сергій Мартинчук зауважив, що стан підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та виконання всіх запланованих заходів у зазначені терміни.

Також, очільник Печерського району Сергій Мартинчук доручив окремим структурним підрозділам тримати на контролі стан проведення капітальних ремонтів, які проводяться відповідно до Програми соціального та економічного розвитку міста Києва на 2017 рік.

Крім того, під час наради обговорили питання благоустрою території, а саме: своєчасного покосу трави та вивезення опалого листя балансовими утримувачами.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.