Головна  →  Новини  →  19 вересня 2017

Зміни в роботі громадського транспорту 19 вересня

Завтра, 19 вересня, у роботу громадського пасажирського транспорту Києва вноситься низка змін. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Так, 19 вересня від початку руху до закінчення масових заходів, під час перекриття руху транспорту на вул. Грушевського в районі Верховної Ради України вносяться такі зміни:

  • автобуси № 24 курсуватимуть на двох ділянках: від Національного музею історії України в II світовій війні до ст. м. «Арсенальна» та від залізничного вокзалу «Центральний» до стадіону «Динамо» ім. Лобановського;
  • автобуси № 62 курсуватимуть на двох ділянках: від Ботанічного саду до ст. м. «Арсенальна» та від Контрактової площі до стадіону «Динамо» ім. Лобановського.

Також вносяться зміни у зв’язку з капітальним ремонтом вул. Набережно-Корчуватської від початку руху до закінчення робіт (орієнтовно до 20:00 19 вересня), зокрема:

  • автобуси № 20 курсуватимуть за маршрутом: ст. м. «Либідська» – вул. Антоновича – б-р Дружби народів – просп. Науки – місцевий проїзд Столичного шосе – вул. Новопирогівська – ж/м «Корчувате»;
  • автобуси маршрутного таксі № 193 курсуватимуть так: Дарницька площа – просп. Соборності – міст. ім. Патона – Наддніпрянське шосе – Столичне шосе – місцевий проїзд Столичного шосе – вул. Новопирогівська – ж/м «Корчувате».

Окрім того, у зв’язку з переобладнанням тролейбусної контактної мережі на перетині вулиць Маршала Тимошенка та Маршала Малиновського 19 вересня з 00:05 до 5:00 рух тролейбусів № 24 закривається.

19 вересня з 1:00 до 4:30 закривається рух тролейбусів №№ 30, 31, 37, 50, 50К у зв’язку з ремонтом тролейбусної контактної мережі на проспекті Генерала Ватутіна.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку