КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2017

Анатолій Невмержицький провів засідання конкурсної комісії на право оренди майна територіальної громади

13 вересня 2017 року заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький провів засідання постійно діючої конкурсної комісії Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва. Фотозвіт

До складу конкурсної комісії входять: заступник голови  Печерської районної в місті Києві державної адміністрації - голова комісії Анатолій Невмержицький, керівник апарату Печерської районної в місті Києві державної адміністрації - заступник голови комісії Олена Донець, начальник відділу з питань майна комунальної власності Печерської районної в місті Києві державної адміністрації - секретар комісії Тетяна Онишко, начальник юридичного відділу Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Щепетова та депутат Київської міської ради Ярослав Діденко.

Під час засідання членами комісії було проведено конкурс та визначено переможців  на право оренди нежитлових приміщень:

1. Нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 89,8 кв. м. по  вулиці Предславинська, 12 для розміщення:

- громадської, благодійної організації, яка здійснює безкоштовну психологічну, соціальну допомогу, реабілітацію та адаптацію інвалідів та інших осіб учасників – АТО, учасників організації; адаптації дітей – інвалідів, та дітей з вадами розвитку;

- благодійної, громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності.

2.  Нежитлового приміщення цокольного поверху загальною площею 180,4 кв. м. по  вулиці Предславинська, 12 для розміщення:

- громадської організації, яка здійснює безкоштовну психологічну, соціальну допомогу, реабілітацію та адаптацію інвалідів та інших осіб учасників – АТО;

- благодійної, громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності;

- фізкультурно – спортивного закладу, діяльність якого спрямована на організацію та проведення занять різними видами спорту.        

Також, на засіданні були розглянуті подані претендентами документи для участі у конкурсі на право оренди вищевказаних  нежитлових приміщень.

Крім того, на засіданні постійно діючої конкурсної комісії Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва були розроблені та визначені умови конкурсу на право оренди нежитлових приміщень підвального поверху площею 57,0 кв. м. по вулиці Раєвського, 34 для розміщення суб’єкту господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення (розміщення перукарні), із встановленням стартової орендної ставки 5 % розмір орендної плати за місяць 3667,92 грн. без ПДВ, терміном на 2 роки 364 дні.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.