Головна  →  Новини  →  23 серпня 2017

24 серпня на телеканалі «Київ» відбудеться пряма трансляція військового параду на честь 26-ї річниці незалежності України

24 серпня на телеканалі «Київ» відбудеться пряма трансляція військового параду на честь 26-ї річниці незалежності України. Про це повідомила головний редактор телеканалу «Київ» Олена Яструбенко.

За її словами, 24 серпня з 8:00 до 21:30 на телеканалі триватиме святковий телемарафон, приурочений 26-ій річниці незалежності України.

Розпочнеться ефір зі святкового випуску програми «Ранок по-київськи». Після трансляції військового параду у студії телеканалу ведучі разом із провідними експертами розмірковуватимуть на теми: що таке незалежність держави, яку ціну заплатив за неї український народ, що необхідно зробити, аби цю незалежність зберегти. Із Днем народження Україну в ефірі привітають історики, дипломати, герої АТО, діячі культури та спорту, які прославили Україну на весь світ, українці, які вже сягнули вершин у різних галузях, а також наші співвітчизники з інших міст і країн.

Окрім того, на початку кожної години Столичні Телевізійні Новини оперативно повідомлятимуть про все, що відбувається у місті. Журналісти не лише підготують сюжети, а й наживо з місця події розкажуть про те, чим живе Київ у цей святковий день.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку