Головна  →  Новини  →  25 липня 2017

Сергій Мартинчук провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів


25 липня 2017 року під головуванням очільника Печерського району Сергія Мартинчука відбулася апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників служб району. Фотозвіт.

Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук розпочав нараду з питань пов’язаних з проведенням капітального ремонту автошляху на бульварі Дружби Народів та наголосив на тому, що з метою належного виконання комунальним підприємством ШЕУ капітального ремонту тротуару, необхідно провести роз’яснювальну роботу з власниками МАФів, що розміщені біля станції метро Дружби Народів, з метою припинення торгівлі на час проведення ремонтних робіт.

Також, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук доручив окремим структурним підрозділам проаналізувати звернення громадян, які надійшли до Печерської райдержадміністрації щодо відновлення благоустрою після виконання планових та аварійних робіт на території району.

Сергій Мартинчук повідомив про старт меценатського проекту з реставрації церкви ХІІ ст. Спаса на Берестові та благоустрою території навколо. Прес-конференція з презентації якого відбудеться 27 липня 2017 року.

Окрім цього, під час апаратної наради були обговорені питання щодо стану підготовки проведення загальнодержавних заходів у Печерському районі, а саме Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Дня незалежності України.

На завершення засідання, Сергій Олександрович подякував присутнім за   приділену увагу та наголосив, що всі питання взяв під особистий контроль.

Перейти до спискуВерсiя для друку