Головна  →  Новини  →  20 липня 2017

В Печерській РДА проаналізували виробничий травматизм на підприємствах за І півріччя 2017 року


20 липня 2017 у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада за темою «Аналіз виробничого травматизму за І півріччя 2017 року». Фотозвіт.

У нараді взяли участь: страховий агент сектору профілактики нещасних випадків та професійних захворювань правобережного відділу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві Олена Бочарова, головний редактор журналу «Промислова безпека» Андріан Галач, заступник головного редактора журналу «Промислова безпека» Оксана Штоляр, завідувач сектору з питань охорони праці Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Тамара Мороз, представники підприємств та організації Печерського району.

Так, на початку наради Олена Бочарова виступила з доповіддю щодо проведеного аналізу  виробничого травматизму за І півріччя 2017 року на підприємствах Печерського району та зазначила, що в порівнянні з минулим 2016 роком виробничий травматизм значно зменшився.

Також, з презентацією виступила Тамара Мороз щодо визначення корінних причин нещасних випадків.

Крім того, головний редактор журналу «Промислова безпека» Андріан Галач запросив присутніх взяти участь у V міжнародній конференції «Промислова безпека. Найкращі практики 2017» яка відбудеться у Печерському районі.

Всі присутні мали можливість поставити питання доповідачам і отримати вичерпні та змістовні відповіді на них. 

Перейти до спискуВерсiя для друку