КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2017

Музей Революції гідності подякував керівництву Печерської райдержадміністрації

Музей Революції гідності подякував керівництву Печерської райдержадміністрації

Районна влада міста дослухалася до наших з родинами побажань, і на бруківці, яка пам'ятає кров, замість машин з'явилися квіти. Фотозвіт.

 «Ми не можемо допускати щоб на місці розстрілів наших Героїв був паркувальний майданчик, або проїзна частина. Це святе місце, місце пам’яті та глибокої поваги до наших побратимів, які віддали своє життя за квітуче життя країни, за її незалежність. Ми повинні пам’ятати їх подвиг та віддати глибоку шану Героям Небесної Сотні. Тому, після того як я дізнався про побажання родичів наших Героїв, відмежувати зону проїжджої частини біля Пам’ятного Знака, я одразу віддав доручення вжити необхідних заходів по облаштуванню території. Тож сьогодні на Алеї Героїв Небесної Сотні ми можемо бачити встановлені по периметру квітники, які відокремлюють місце загибелі Героїв та всипані мармуровою крихтою в патріотичних кольорах лунки дерев біля Пам’ятного Знаку», - зазначив голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук.

Особливу подяку висловлюємо Тамарі Петрівні Кушнір та всій команді комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Печерського району!

 Джерело: Музей Революції гідності



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.