Головна  →  Новини  →  3 липня 2017

Сергій Мартинчук взяв участь у засіданні круглого столу, організованого Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи

 

3 липня 2017 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрація Сергій Мартинчук взяв участь у засіданні круглого столу « Належне врядування у великих містах України і Європи: ефективність і дієвість» який організував Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи в рамках проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні» та Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки. Фотозвіт>>>

 У засіданні круглого столу взяв участь Київський міський голова Віталій Кличко «За три останніх роки в сфері муніципального управління відбулись кардинальні зміни. Відбувається децентралізація в сфері надання адміністративних послуг та містобудування. Змінюються підходи до бюджетного планування та регіонального розвитку. Великі міста впроваджують інноваційні технології в міському управлінні», - наголосив мер Києва Віталій Кличко.

 Також учасниками круглого столу стали члени Конгресу місцевих і регіональних влад та виборні представники з великих міст Європи.

 Метою круглого столу було те, щоб надати українським місцевим та регіональним виборним представникам можливість обмінятись досвідом з європейськими колегами щодо моделей та практик управління у великих містах та обговорити основні проблеми таких міст.

 Під час засідання обговорили розподіл функцій між міськими і районними в містах радами, роль депутатів місцевих рад у впровадженні кращих практик місцевого врядування та залучення громадськості до прийняття рішень.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку