КМДА Київська міська державна адміністрація


28 червня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Конституції України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука   з Днем Конституції України!

Шановні печеряни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України.

28 червня, виповнюється 21 рік відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави Закон – Конституцію.

Конституція України, розроблена на принципах загальнолюдських цінностей, яка закріпила основи незалежної України, її суверенітет та територіальну цілісність.

Головні цілі Конституції України – благополуччя і процвітання громадян, забезпечення стабільного розвитку держави, утворення громадянського миру та злагоди.

А досягти їх можливо тільки завдяки спільним діям органів влади та громадян, які мають спиратись на почуття високої відповідальності кожного з нас за долю країни перед нинішнім і майбутнім поколіннями.

Тож маємо зробити все від нас залежне, щоб наші нащадки пишались тим, що живуть в європейській країні – Україні.

Нехай же в цей урочистий день панує добрий настрій та міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, який гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власні державі.

Від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.