Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Перший заступник голови провів засідання комісії з питань призначення субсидій


Сьогодні, 26 травня, перший заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Загуменний провів засідання комісії з питань призначення субсидій при Печерській райдержадміністрації.  Фотозвіт.

На комісії розглянуто 17 заяв, щодо призначення субсидії, як виняток, відповідно до «Положення про порядок надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995№848.

За результатами розгляду заяв, комісією прийнято рішення надати доручення управлінню праці та соціального захисту населення призначити субсидію всім 17 сім’ям.

Крім того, було розглянуто 1 особову справу, що потребує рішення комісії про надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг за адресою фактичного проживання пільговика, відповідно до Положення про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №117, із доповненням пункту 2, внесеним постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 р. №729.

За рішенням комісії вирішили включити до державного реєстру 1 особу яка має право на пільги, за адресою фактичного місця проживання

Перейти до спискуВерсiя для друку